2010

2010 lär vara året jag sent kommer glömma, trots att det nog är vad jag helst skulle vilja göra.
Det var året då tiden bara flöt iväg, trots att man gjorde ingenting. Tiden då osäkerhet och förvirring var ledord och themesongs. Det var året då alltför många avsked togs och en alltför stor frihet erbjöds, utan att man riktigt visste vad man skulle göra med den. 2010 var året då man helst ville spola tiden tre år tillbaka, göra om det hela en gång till så att man verkligen uppskattade hur bra man har det.
Slutet av 2010 var månaderna då man längtade tillbaka till slutprov, kom hem med huvudvärk, skrek på tonåringar och fick pussar på kinden av femåringar. Året då nya kontakter knöts, samtidigt som banden till de gamla fördjupades. Några skars av helt.
Året man la tusentals kronor på tillbehör till en vecka som snabbt var över och som helst skulle glömmas med hjälp av promillehalten. Pengar till att vara fin för en kväll, oavsett om frisyren kostar 800. Det var wienervals och We no speak americano, brandbilar och hatade flak. 
2010 bjöd på en sommar med ledarkurs, nya vänner trots strul i början. Bondande med befäl och galna lektioner. En sent glömd sommar i mögliga baracker, för en gångs skull med människor som ser upp till en. Året bjöd på en fantastisk vecka i Turkiet och en stekhet i Tyskland. Ett avsked från en bästa vän, som tydligen visar sig bli längre än man någonsin vågat gissa på -Desperationen när man inte vet vem man ska prata med.
2010 var året då en dröm visade sig ska gå i uppfyllelse, samtidigt som drömmen plötsligt kändes halv. Det var året då man äntligen blev stor, trots att man kände sig mindre än någonsin tidigare. 2010 var året då man levde i nuet eftersom man inte visste något bättre eller vågade gissa på framtiden.
2010 var året man gick och la sig den 31 december och hoppades att morgonen därpå skulle bringa något bättre.
Trots detta så tror jag inte att jag önskar att jag hade något ogjort.

Kommentarer
Postat av: Emma

Shit, kunde inte ha sagt det bättre själv! Särskilt om att man blev stor och kände sig pytteliten och inte vågade eller kunde göra annat än att leva i nuet.

Ses ikväll! Kommer bli grymt!

2011-01-07 @ 13:13:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0